d'n Brab

Welkom op de homesite van vvBrabantia.

Eerste training vrouwen

29 maart 9:15  Afgelopen vrijdag 26 maart was het dan zover en mochten we op het hoofdveld ongeveer 20 dames verwelkomen voor de eerste training. Een lang gekoesterde wens was in vervulling gegaan om meiden- vrouwenvoetbal opnieuw binnen de club mogelijk te maken. meer »

vvBrabantia 99 jaar

1 maart 8:45  Nog 365 dagen tot we het jubileumjaar in gaan. De voorbereidingen zijn gestart. We houden jullie op de hoogte.meer »

Samenwerkingsovereenkomst vvBrabantia en FC Eindhoven

27 februari 11:30  FC Eindhoven en VV Brabantia hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De Eindhovense clubs werkten al met elkaar samen en zetten dat nu voort. meer »

Lentegevoel

23 februari 13:15  Lente – we hebben er behoefte aan! Dat heerlijke zonnetje, de frisse lucht en de avonden die lengen … Afgelopen weekend was het zover, het ultieme lentegevoel.

Sportpark op een coronazondagochtend

7 februari 15:30  Sportpark aan de Rijstenweg op een coronazondagochtend in februari 2021

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!