d'n Brab

Welkom op de homesite van vvBrabantia.

Fietstocht 2022 gaat door

13 juni 17:15  We zijn verheugd te melden dat onze Fietstocht doorgaat omdat we het beoogd aantal deelnemers hebben gehaald. Dus kettingen in het vet, accu's opladen en we gaan op zondag 26 juni van start. Alle deelnemers krijgen hun vertrektijd nog te horen. Namens de Fietstocht commissie

Video jubileumweekend

6 juni 12:00  Gerard de Haas heeft video-compilaties gemaakt van ons jubileumweekend. Hij heeft 3 dagen lang met een drone opnames gemaakt en deze in 2 mooie video's samengesteld.meer »

Geweldig jubileumfeestweekend

25 mei 11:15  Brabantia 100 jaar Het jubileumfeest, het waren drie fantastische dagen Ik kan het niet laten om toch weer te beginnen met dát waardoor we groot zijn geworden; Niets en niemand is groter dan de club Brabantia. Want juist dát is de reden dat we dit geweldige jubileum hebben mogen vieren. meer »

Nieuw clubtenue en nieuwe sponsor

28 april 13:30  Tijdens de ALV van afgelopen maandag werd het nieuwe clubtenue voor de komende jaren gepresenteerd. Samen met een nieuwe shirtsponsor en een nieuwe kledingleverancier gaan we het komend seizoen in met een nieuwe uitstraling.meer »

Eindhovens Dagblad

13 april 10:15  Eindhovens Dagblad 12 april 2022meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!