Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

d'n Brab

Welkom op de homesite van vvBrabantia.

In memoriam Caillou Kleine Deters

10 september 20:15  Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Caillou Kleine Deters. Afgelopen weekend was Caillou het slachtoffer van een ernstig verkeersongeval dat hem uiteindelijk noodlottig is geworden.meer »

1441x gelezen

Samenwerking vvBrabantia en NIKKI bij contributie-inning

27 augustus 16:15  Het innen van contributiegelden is voor onze vrijwilligers een enorme opgave. Het bestuur heeft daarom besloten om de contributie-inning te laten verzorgen door het bedrijf NIKKI De leden kunnen kiezen om hun contributie in acht maandelijkse termijnen te betalen óf in één keer. Voor de termijnbetaling worden administratiekosten in rekening gebracht. Voor betaling van de contributie in één keer, worden geen administratiekosten gerekend. Hieronder leggen we uit hoe de nieuwe methode precies werkt en waarom het bestuur voor de samenwerking met NIKKI heeft gekozen. meer »

324x gelezen

Vrouwenteam winnen hun eerste wedstrijd

23 augustus 11:30  vvBrabantia vrouwen 1 hebben afgelopen zondag hun eerste wedstrijd met 4 - 1 zeer verdienstelijk gewonnen van Geldrop vrouwen 2.

228x gelezen

A-selectie is weer met trainen begonnen.

4 augustus 14:15  Dinsdag 3 augustus is de A-selectie, heren1 en 2 weer begonnen aan hun training als voorbereiding op het komend seizoen. meer »

342x gelezen

In memoriam Chris Dresen

23 juli 14:00  Op 14 juli jl. is na een kort ziekbed Chris Dresen op 80-jarige leeftijd overleden. Voor degenen die al langer bij Brabantia meedraaien was Chris een bekende verschijning. Hij is namelijk meer dan 10 jaar (tot 2006) trainer van de jeugdselectie elftallen geweest. Veel spelers hebben met hun teams, onder zijn hoede veel succes behaald. meer »

177x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!