Opleiding Jeugd

Commissie voetbalzaken Jeugd

Binnen het bestuur is een persoon de portefeuillehouder Voetbalzaken veld- en zaalvoetbal. BestuurVoetbalzaken is de houder van deze portefeuille en verantwoordelijk voor vormgeven, bewaken en uitvoeren van het veldvoetbalbeleid van vvBrabantia.

Hoofd Jeugd Opleiding (HJO) Mustafa Peljto is eindverantwoordelijk voor uitvoering van het technisch voetbalbeleid rondom de gehele jeugdopleiding, rapporteert aan het bestuurslid Voetbalzaken en is verantwoordelijk voor de aanstelling van de leden binnen de Commissie Jeugdopleiding.

Ook is het HJO verantwoordelijk voor het aanstellen en evalueren van alle hoofd- en assistenttrainers van de selectie bovenbouw jeugdelftallen. Op basis van het moderne voetbal is het HJO de “Coach voor de Coaches” en zorgt voor hun verdere ontwikkeling. Het doel van dit voetbalbeleid is dat alle eindverantwoordelijke trainers binnen de Selectie Bovenbouw minimaal KNVB UEFA C gediplomeerd zijn. Dit zorgt voor een hogere kwaliteit van de trainingsmethodieken en zorgt voor een herkenbaar spelsysteem.

In de uitvoering stuurt het HJO onderstaande leden van de Commissie Jeugdopleiding aan en heeft regelmatig overleg om stappen te maken met de Jeugdopleiding.

• Jeugdcoördinator Selectie Bovenbouw JO13 - JO19
  • Jeugdcoördinator Niet-selectie Bovenbouw JO13 - JO19
  • Technisch Coördinator Onderbouw JO8 - JO12
  • Jeugdcoördinator Onderbouw JO8 - JO12
  • Keepers Coördinator - Keepers Academy Jeugdopleiding

COMMISSIE JEUGDOPLEIDING
  vvbrabantia-mustafa-peljto-2020.jpg

Mustafa Peljto
Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO)

hjo@vvbrabantia.nl

Keepers Coördinator
Keepers Academy Jeugdopleiding

keepers@vvbrabantia.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!