Team-informatie

Welkom op de pagina van de mini's. De mini's is een verzamelnaam voor de jongste voetballertjes van Brabantia; voor het seizoen 2021/2022 gaat het om jongens en meisjes geboren in 2015,2016 en 2017.

De spelers worden verdeeld in groepen op basis van geboortejaar en binnen deze groepen worden, indien nodig qua aantallen, weer teams gevormd die op een spelende manier de basisbeginselen van het voetbal worden bijgebracht. De enige activiteit voor de mini's is de training op de zaterdagochtend van 09.00 - 10.00 uur op ons hoofdveld.

De "trainingen" (spelletjes met de bal) worden verzorgd voor vrijwilligers van wie de meeste ouders van de mini's zijn. Vanuit de vereniging is er ondersteuning voor deze personen op het gebied van trainingsvormen en aankleding met een trainingspak of een regenjack.

De trainingen van de mini's gaan na de winterstop, op zaterdag 4 september 2021 weer van start

LET OP !!!  Mini's kunnen alleen meedoen aan de trainingen na invullen van het formulier aanmelden nieuw lid op de website en na schriftelijke toestemming van de organisatie.
Na aanmelding wordt de mini speler op de wachtlijst geplaatst totdat er bij een groep mini´s minimaal 2 ouders bereid zijn de trainingen op zich te nemen.

Mini's 1 (2015)

Jason

Abdullah

Halleluya

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!