Brabantia en Corona

Coronaregels vvBrabantia  vanaf zaterdag 26 juni 2021

Vanaf 26 juni 2021 zijn de volgende coronamaatregelen van toepassing.

• Trainen en spelen van wedstrijden: alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.
  • Publiek: het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht. Publiek mag dus ook langs het veld staan.
  • Horeca/ kantine: horeca, en dus ook sportkantines, mogen open.
    • Een vaste zitplek is verplicht. Dit mag ook een zitplek aan de bar zijn.
    • Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
    • Registratie en gezondheidscheck zijn verplicht
    • In alle eet-en drinkgelegenheden mag 100% van de capaciteit op 1,5 meter afstand gebruikt worden. Dit geldt binnen en buiten.
    • Entertainment is toegestaan. Bezoekers moeten dan wel op hun vaste zitplek blijven zitten.
    • De beperkingen voor de openingstijden van horecagelegenheden vervallen. Dit houdt in dat horecagelegenheden weer volgens hun reguliere openingstijden open kunnen.
  • Kleed- en doucheruimtes: deze mogen al sinds zaterdag 5 juni weer gebruikt worden.
  • Advies: Kijk bij uitwedstrijden bij de tegenstander op de site of zij speciale maatregelen hebben getroffen of neem anders contact op met je tegenstander.

Basisregels gezond blijven

• voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;
  • heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;
  • houd vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand (uitgezonderd tijdens het sporten);
  • geen handen schudden;
  • was/desinfecteer vaak je handen;
  • hoest en nies in je elleboog;
  • ben je getest, blijf thuis tot de negatieve uitslag. Blijf ook thuis als een huisgenoot klachten heeft of op een testuitslag wacht.

Voor meer info en vragen ga naar KNVB corona

Trainer/coach

• trainers, coaches worden niet aangemerkt als contactberoep;
  • zorg voor hygiëne van sportmaterialen en reinig deze na elke sportactiviteit;
  • sporters kunnen worden geweigerd of naar huis worden gestuurd tijdens de training bij (vermoeden) van klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, of koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.

Wij willen jullie met klem verzoeken de regels in acht te nemen, instructies van vrijwilligers op te volgen, elkaar aan te spreken en bovenal je gezond verstand te gebruiken. We moeten het samen doen. Zo kunnen we ons geliefde voetbalspel blijven spelen!

Het bovenstaande coronabeleid is geldend binnen de gehele club in al zijn geledingen. Het bestuur zal dit beleid aanpassen naar gelang de situatie daarom vraagt. Voor vragen of informatie hierover is de secretaris van het bestuur het aanspreekpunt. hb@vvbrabantia.nl

Bestuur vvBrabantia

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!