Oud papier ophalers

Enthousiaste oud papier ophalers gezochtvvbrabantia-oud-papier-ophalers-03.jpg
De Activiteiten Commissie (AC) zoekt vrijwilligers voor het ophalen van oud papier. Heerlijk bewegen in de open lucht en gezellig met mede-vrijwilligers een avond actief bezig zijn voor de club. Een keer in de vier weken oud papier ophalen op vrijdagavond tegen een kleine vergoeding. Om dit in de toekomst te kunnen blijven doen, zoeken we nieuwe collega’s.

Wat kun je verwachten
Met vier vrijwilligers en twee Cure vrachtwagens met chauffeurs, oud papier ophalen in  twee Strijpse wijken.
• Veiligheidsinstructie van Cure.
• Gratis werkkleding (verplicht).
• Een vrijdagavond in de 4 weken vanaf 18.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.
• Een kleine vergoeding.
vvbrabantia-oud-papier-ophalers-02.jpg
Financiële steun voor de club
Al 14 jaar lang halen vrijwilligers van vvBrabantia oud papier op in twee Strijpse wijken samen met afvalverwerker Cure. Totaal 26 vrijdagavonden per jaar. Hiermee is totaal al € 60.000,00 opgehaald. Dit geld wordt voornamelijk besteed aan activiteiten en trainingsmaterialen voor de jeugd van vvBrabantia.

Wil je de club steunen en op deze manier een bijdrage leveren, bel me:
Koos van den Oord, 06 2359 1932 of stuur een e-mail naar ac@vvbrabantia.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!