Jeugdtrainers gezocht

De jeugdopleiding van vvBrabantia zoekt voor het seizoen 2022-2023 TRAINERS voor de Academie Jeugdopleiding JO13-JO19, Recreatie JO13-JO19 en voor de Onderbouw JO8-JO12.

Onze jeugdopleiding heeft ruimte voor enthousiaste en leergierige trainers.
Heb jij een passie voor voetbal en wil jij graag een bijdrage leveren aan het ontwikkelen en begeleiden van voetbaltalenten en kun je niet wachten om samen te werken met andere collega’s? Meld je aan en kom ons team versterken!

vvBrabantia heeft een grote jeugdopleiding met ambities om met onze hoogste jeugdelftallen te voetballen op divisieniveau. Met KNVB UEFA gediplomeerde trainers is de doelstelling om jeugdspelers te ontwikkelen en op te leiden om uiteindelijk te spelen in het eerste elftal van onze vereniging.

vvBrabantia staat voor voetbal met passie en plezier. Talenten krijgen de kans om zich door te ontwikkelen. De jeugdopleiding is meer dan alleen maar voetbal ook de randzaken krijgen aandacht. Gezelligheid, saamhorigheid en humor is ook erg belangrijk binnen vvBrabantia.

We zijn op zoek naar:
Jeugdtrainers voor de Onderbouw JO8 t/m JO12
We zoeken enthousiaste mensen die jonge voetballers/sters willen coachen en verder ontwikkelen.

Jeugdtrainers voor de Recreatie Bovenbouw JO13 t/m JO19
Voor deze groep zijn we altijd op zoek naar trainers die inspireren en pedagogisch en communicatief sterk zijn om deze leeftijdsgroep wekelijks te trainen en te coachen en te zorgen dat men plezier heeft en houdt om samen in een team een prestatie te leveren.

Jeugdtrainers voor Academie Jeugdopleiding
Voor de elftallen binnen deze afdeling, JO13 t/m JO19, met veel ambitie en talent zijn wij altijd op zoek naar gediplomeerde trainers met minimaal een geldig KNVB UEFA C licentie. Voor geïnteresseerden hebben wij een opleidingstraject om gediplomeerd trainer te worden.

Heb je interesse of wil je meer weten, aarzel niet en bel of mail naar:
Mustafa Peljto, Hoofd Jeugd Opleidingen, telefoon: 06 3639 7724 of mail: hjo@vvbrabantia.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!