Ballenkoning clubactie

Steun onze club door gehaktballen te kopen van de Ballenkoning.
De originele pittige gehaktbal en de nieuwe pittige kipgehaktbal. De gehaktballen zijn per 4 of 5 stuks in een speciale clubverpakking verpakt. Iedere verpakking kost €7.50 en daarvan gaat €2.50 rechtstreeks de clubkas in. Hierdoor kunnen clubs hun financiële middelen aanvullen en wij onder productie laten draaien een Win-Win situatie dus.

Iedereen die bij wil dragen aan de actie en zelf overheerlijke gehaktballen wil scoren kan dit bestellen via de actie pagina: https://ballenkoningclubactie.nl/vvbrabantia/ Bestellen kan tot 28-03-2021. De bestellingen kunnen vervolgens Corona proof afgehaald worden doormiddel van een Drive thru op de parkeerplaats van V.V. Brabantia op 03-04-2021. Er kan ook gekozen worden de bestelling door vrijwilligers thuis te laten bezorgen tegen een vergoeding van €2.50 die als extra de clubkas in gaat.

Prijzen winnen
Wij en de Ballenkoning willen natuurlijk dat er zo veel mogelijk verkocht wordt zodat de club een mooi eindbedrag ophaalt. En daarom hebben wij voor zowel teams als de kopers prijzen beschikbaar.

Het team met de meeste bestellingen wint een compleet verzorgde BBQ! (Zodra het weer kan natuurlijk) En voor de kopers zijn er een aantal prijzen beschikbaar die verstopt zijn in hun bestelling met als klap op de vuurpijl een jaar lang iedere maand een Ballenwinkel verrassingspakket.

KOPEN DIE BALLEN EN STEUN DE CLUB

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!