Jeugdkeeperstrainer gezocht

Jeugdkeeperstrainer gezocht.
vvBrabantia zoekt een jeugdkeeperstrainer die samen met andere trainers de jongste jeugd traint op maandagavond. Keepers Academy Jeugdopleiding is binnen vvBrabantia een interne opleiding voor keepers en keeperstrainers.
Wie weet stroom je door tot een volwaardige keeperstrainer binnen de club met veel perspectieven.

Als keeperstrainer ben je verantwoordelijk voor het op enthousiaste wijze verzorgen van trainingen aan de jeugdkeepers. Door het wekelijks geven van uitdagende en doelgerichte trainingen ben jij in staat om onze jeugdkeepers te verbeteren en zowel fysiek als ook technisch en tactisch voor te bereiden op de wedstrijden.

Je verzorgt op maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur de keeperstrainingen. Je draagt zorg voor de trainingen ter voorkoming van blessures en ter verbetering van de keepers. Je bent verantwoordelijk voor de juiste informatie m.b.t. de status van de fitheid en vorm van de jeugdkeepers en hebt een adviserende rol naar de keeperscoördinator, jeugdtrainers en leden van de Technische Jeugd Commissie. Je draagt zorg voor het bijhouden van de beschikbaar gestelde trainingsattributen. Je bezoekt op in overleg met de overige jeugdkeeperstrainers wedstrijden op zaterdag.

Wat mag je van ons verwachten:
• De mogelijkheid tot het volgen van gerichte trainingen/cursusse
• Je maakt onderdeel uit van een jonge en ambitieuze keeperstrainersgroep.
• Je werkt en denkt mee aan het leerplan voor jeugdkeepers.

Hebben we je aandacht gewekt, maak dan een afspraak met Hans van Hoof, keepercoördinator van de Keepers Academy Jeugdopleiding vvBrabantia. E-mail: keepers@vvbrabantia.nl

Voetbalkompas_2021_v05.jpgVoetbalkompas_2021_v03.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!