Vrijwilliger worden - RKVV Brabantia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden
vvBrabantia is een grote voetbalvereniging maar moet zoals zo veel verenigingen creatief met geld omgaan om in leven te blijven. De velden waarop gespeeld worden zijn eigendom van de gemeente Eindhoven evenals het clubhuis en de verbouwing van het complex in 2012 zijn we nog steeds aan het afbetalen. Geld komt binnen van de leden via contributie, sponsors doen een duit in het zakje en dan is er natuurlijk de opbrengst van de kantine. Aan kosten is er een grote verscheidenheid, waarvan de grootste kostenpost de huur van de velden en de exploitatie van de kantine betreft. Daarnaast willen we onze leden natuurlijk met goed materiaal laten trainen en spelen en daar gaat ook een hoop geld aan op. Daarnaast wordt er geld opzij gezet om tegenvallers op te vangen en wordt er geïnvesteerd om de kantine op orde en bij de tijd te houden.

Kortom, uiteindelijk blijft er amper geld over, helaas ook niet voor al die personen die zich dag in, dag uit, week in, week uit, inzetten om onze vereniging een echte voetbalclub te maken. Bestuursleden, coördinatoren, trainers/leiders, de terreinchef, gastheren, slechts zelden worden deze personen vergoed voor de tijd en inzet die zij leveren. Toch proberen wij deze personen, met een breed begrip functionarissen genoemd, iets terug te geven als beloning.

Wanneer u op de een of andere manier iets binnen vvBrabantia wilt betekenen (bijvoorbeeld als trainer of leider van een jeugdteam) dan kunt u gratis lid worden van de KNVB als niet-spelende clublid. Wanneer u hierna spelend lid wilt worden zal dit sneller gaan aangezien u al een bondsnummer van de KNVB hebt. Meld het via jeugd@vvbrabantia.nl of kom een keer op zaterdag of zondag binnenlopen in de bestuurskamer voor meer informatie. Wij hebben voor trainers onder andere oefenstof, een trainingspak en een regenjack.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!