Penaltytoernooi 2022

Het vvBrabantia Penaltytoernooi 2022

Het is zover, het eerste vvBrabantia Penaltytoernooi op zondag 5 juni (1ste Pinksterdag) komt eraan.

Heb je interesse om met één of meerdere teams deel te nemen aan het penaltytoernooi, dan kun je je aanmelden bij Bart Kruizinga 06 2243 4187
of bij het sportcafé.

Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per team dat is inclusief 20 consumptiebonnen.
Inschrijven kan tot 27 mei 2022.

Bij het vvBrabantia Penaltytoernooi neem je het op tegen andere teams door middel van het nemen van penaltys. Een team bestaat uit minimaal 5 spelers (4 spelers en een keeper) die maximaal 2 penaltys per ronde(wedstrijd) nemen. Na de poulerondes worden er finales afgewerkt om tot de uiteindelijke winnaar te komen!

Organisatie vvBrabantia Penaltytoernooi

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!