Webshop Brandsfit

Webshop

De webshop is van Brandsfit. Daarom is Brandsfit verantwoordelijk voor de levering en de kwaliteit van de goederen. vvBrabantia kan niet aansprakelijk worden gesteld voor foutieve leveringen en/of inferieure kwaliteit.

De prijzen die worden getoond in de webshop zijn incl. BTW en zijn samen met de kledingcommissie van vvBrabantia afgesproken. Leden ontvangen een korting van 40% op de reguliere catalogusprijs. Deze kortingen ontvang je bij afronding van je bestelling. Bij promokorting vul je de volgende code in “VVB”. Je korting wordt dan zichtbaar.

Het assortiment in de webshop zal de komende maanden verder worden aangevuld. Vragen, opmerkingen e/o suggesties met betrekking tot de webshop kun je mailen naar kleding@vvbrabantia.nl

Alle bovenkleding (shirts, polo’s, jassen etc.) worden standaard voorzien van het vvBrabantia logo. De kosten hiervoor worden bij uw bestelling zichtbaar als printkosten.

Hoe kan ik bestellen

• Ga naar de webshop van onze kledingpartner Brandsfit. WEBSHOP vvBrabantia/Brandsfit
  • Op de homepage heb je naast alle Patrick-pagina’s twee vvBrabantia-pagina’s.
    Clubcollectie en Mijn pakket.
  • In Clubcollectie vind je alle vvBrabantia-kleding.
    In Mijn pakket vind je twee trainingspakketten
  • Maak een account aan en registreer met je emailadres.

Clubcollectie

• Maak een keuze van het artikel
  • Geef je kleur en maat aan. Toevoegen aan mandje
  • Naar mandje en controleer je bestelling
  • Checkout van leveringsadres, vul promocode in ‘VVB’, kies betalingsmethode en plaats je bestelling.

Mijn Pakket (clubpakket) Alleen voor individueel trainingspakket.

• Login of maak een account aan
  • Er zijn 2 pakketten:
    • Trainingspakket met tas - bestelcode BIG
    • Trainingspakket met rugzak - bestelcode SMALL
  • Vul bij alle items je maat in en bevestig je bestelling.
  • Klik op “Checkout“.
  • Voor de pakketbestelling is er geen promocode
  • Sluit je bestelling af met de betaling.
  • Voor het bestellen van trainingskleding voor het hele elftal of interesse over de mogelijkheden van sponsoring, graag contact opnemen met Quintin van der Gouw, tel. 06 2684 2888 of email: van.der.gouw@vvbrabantia.nl.

Wat je nog meer moet weten:

• Brandsfit rekent eventueel verzendkosten. Deze zijn zichtbaar bij uw bestelling.
  • Meerdere kleuren zijn mogelijk, dit wordt bij het artikel aangegeven.
  • Check tevoren of u de juiste maat/kleur besteld. Brandsfit accepteert geen retouren.
  • Wanneer je bestelt en niet de kortingscode hebt ingevuld dan heb je geen recht meer op korting voor de order die verstuurd is.
  • De afbeeldingen in de shop zijn louter illustratief en komen dus niet volledig overeen met de ontwerpen van onze outfits.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!