Voetbalplaatjesactie

11 september 2022
Vooraankondiging voetbalplaatjesactie AH Trudoplein en vvBrabantia

In samenwerking met AH Trudoplein gaan we weer een voetbalplaatjes album uitbrengen welke in het teken staat van ons 100-jarig jubileum.

Het wordt een boek waarin onze eigen leden de toppers zijn. De droom van veel Brabantialeden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere Brabantialeden zijn vanaf 7 november 2022 verkrijgbaar bij AH Trudoplein. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. In overleg met AH Trudoplein is ervoor gekozen om binnen onze club alle spelende leden mee te laten draaien in deze plaatjesactie, dus ook de spelers van alle seniorenteams worden als team op de foto gezet.

De foto’s worden genomen op zaterdag 17 september en zaterdag 24 september. Start fotosessie om 7:45 uur en gaat de hele dag door. Het zal een heel strak schema worden om iedereen op de foto te krijgen. We vragen jullie nu alvast om je aan de strakke tijdsplanning te houden. De foto’s worden genomen in het nieuwe wedstrijdtenue.
Klik hier voor TIJDSCHEMA FOTOSESSIES ZATERDAG 17 SEPTEMBER
Klik hier voor TIJDSCHEMA FOTOSESSIES ZATERDAG 24 SEPTEMBER

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbijgaan!

Belangrijk! Wij hebben van alle gefotografeerde leden een handtekening nodig.
Door de AVG-verordening is het noodzakelijk dat alle leden schriftelijk of digitaal toestemming verlenen voor het publiceren van de foto’s met hun naam en teamaanduiding en/of functie binnen de vereniging. Bij minder jarige hebben we de handtekening van de ouders nodig

Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Album voetbalplaatjes van 2016 – 2017. Om het hele album te bekijken klik op het plaatje.

Voetbalplaatjesactie-seizoen-2016-2017.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!