Voetbalplaatjesactie - RKVV Brabantia

Voetbalplaatjesactie

6 November 2022
START voetbalplaatjesactie AH en vvBrabantia

Vanaf maandag 7 november start de Voetbalplaatjesactie van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall in Winkelcentrum Strijp. Je kunt dan sparen voor jouw Brabantia-helden. Doe je boodschappen bij bovenstaande winkels in het winkelcentrum Strijp. Dan krijg je bij iedere 15 euro aan boodschappen 1 setje voetbalplaatjes. Sparen maar....

GRATIS verzamelalbum jeugdleden
Komende zaterdag, 12 november kunnen alle jeugdleden die eerder gefotografeerd zijn een gratis gepersonaliseerd verzamelalbum ophalen bij de vereniging.
AH zal van 10:00 uur tot 15:00 uur op ons sportpark zijn voor het uitreiken van de persoonlijke plaatsjesboeken.

Je foto op een mok, sleutelhanger of poster
Wist je dat je ook merchandise artikelen kunt bestellen met jouw eigen sportplaatje erop?

Bestel nu één of meerdere artikelen via www.jouwfanshop.nl en log in met jouw unieke code die in je persoonlijke album staat.

Je hebt niet alleen zelf een leuk artikel voor de toekomst, maar onze club ontvangt ook een gedeelte van de inkomsten. Steun jij de club ook? Welk artikel ga jij bestellen?

Ook zal de AH met een speciale actie, de leden informeren over werken bij de AH.

Werken bij AH! Wij betalen jouw contributie
Als je minimaal 8 uur per week komt werken, dan betalen wij, nadat je 6 maanden in dienst bent 50% van je contributie aan de vereniging, na 1 jaar de andere 50%.

De club reserveert het bedrag voor aankomend contributiejaar en brengt dit in mindering op het te betalen contributiebedrag.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!