Nieuwjaarsreceptie - RKVV Brabantia

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie-2023-Nieuwsfoto.jpg

Beste Brabantianen,

De laatste weken is voetbal even wat meer naar de achtergrond verdwenen en was er tijd voor gezelligheid met vrienden en familie. Na mooie feestdagen en de jaarwisseling luiden wij 2023 graag met jou in.

Na een bijzonder 2022 gaat de blik vanaf januari weer richting nieuwe mooie momenten op alle vlakken, zo ook in de voetballerij. Als vereniging willen wij er alles aan doen om er samen met jou een onvergetelijk 2023 van te maken. Om het nieuwe kalenderjaar ook daadwerkelijk met jou te starten, organiseren wij op

Zaterdag 14 januari een Nieuwjaarsreceptie

De deuren van het Sportcafé gaan vanaf 16.00 uur open om iedereen te verwelkomen. Er is een gevarieerd programma met activiteiten, muziek, een woord van onze voorzitter en uiteraard veel aandacht voor de jubilarissen en bijzondere leden die in het zonnetje gezet worden.

Dit is het moment om gezellig met elkaar samen te komen, om bij te praten over al je activiteiten tijdens de winterstop, de feestdagen en je wensen voor 2023.

Het bestuur hoopt op een grote opkomst.

Met sportieve groet,

Bestuur vvBrabantia

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!