NL-Tournaments - RKVV Brabantia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

NL-Tournaments

NL-Tournaments voorbereidingstoernooi

Op zaterdag 26 augustus 2023 is de 5e editie van het jaarlijks terugkerend voorbereidingstoernooi van NL-Tournaments. Met dank aan onze sponsor Wonen & Welzijn die dit mogelijk maakt. Het toernooi vindt plaats op accommodaties van verschillende regionale voetbalverenigingen, gelegen in het midden/zuiden van Nederland.

vvBrabantia is een van de speellocaties en organiseert de toernooiwedstrijden voor de JO16 en JO17. Het toernooi begint om 9:30 uur en de finales zijn rond 15 uur.

Zoals de afgelopen jaren zullen weer voldoende teams de weg weten te vinden naar deze sportparken om dit mooie toernooi mee te kunnen nemen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Officieel is het een van de grotere eendaagse toernooien van Nederland en wordt op 9 verschillende locaties tegelijk gespeeld. Dit doen wij omdat we als organisatie dit toernooi toegankelijk willen houden voor alle jeugdteams bij zowel de jongens als de meiden, recreatief als prestatief.

De jongens en meiden spelen apart, onderverdeeld naar verschillende leeftijdscategorieën, met in iedere categorie een onderverdeling naar niveau (‘Laag’, ‘Midden’ of ‘Hoog’). Dit om ervoor te zorgen dat ieder team uitkomt op het juiste niveau. Per leeftijdscategorie kunnen 8 tot 12 teams deelnemen, deze teams worden verdeeld over 2 poules met ieder 4 tot 6 teams. Na de voorronden worden er finales gespeeld.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!