Lid worden - senioren zaal

Informatie lid worden zaalvoetbal (Heren)
Voor de zaalvoetbalteams van Brabantia is er geen mogelijkheid om te trainen, ieder team neemt deel aan door de KNVB georganiseerde competitie- en bekerwedstrijden die op doordeweekse avonden (vooral maandag en vrijdag) gespeeld worden. De wedstrijden worden gespeeld in sporthallen in de ruime omgeving van Eindhoven en de Kempen. Alleen de eerste zaalvoetbalteam speelt op bovenregionaal niveau (Topklasse) en zal dus regelmatig verre reizen moeten maken. De meeste zaalvoetbalteams zijn recreatief van aard, alleen het eerste en tweede elftal werken prestatiegericht.

Lid worden van de zaalafdeling (heren) gebeurt via een van de contactpersonen van het zaalbestuur. Wie hierin zitten is te lezen in het onderdeel "Wie-is-wie".

Informatie lid worden zaalvoetbal (Dames)
Voor de zaalvoetbalteams van Brabantia is er geen mogelijkheid om te trainen, ieder team neemt deel aan door de KNVB georganiseerde competitie- en bekerwedstrijden die op doordeweekse avonden (vooral maandag) gespeeld worden. De wedstrijden worden gespeeld in sporthallen in de ruime omgeving van Eindhoven en de Kempen.

Lid worden van de zaalafdeling (dames) gebeurt via Jan van Berkel, coördinator zaalvoetbal voor de dames. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-51522577.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!