Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

In memoriam Caillou Kleine Deters

10 september 20:15  Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Caillou Kleine Deters. Afgelopen weekend was Caillou het slachtoffer van een ernstig verkeersongeval dat hem uiteindelijk noodlottig is geworden.meer »

1443x gelezen

Samenwerking vvBrabantia en NIKKI bij contributie-inning

27 augustus 16:15  Het innen van contributiegelden is voor onze vrijwilligers een enorme opgave. Het bestuur heeft daarom besloten om de contributie-inning te laten verzorgen door het bedrijf NIKKI De leden kunnen kiezen om hun contributie in acht maandelijkse termijnen te betalen óf in één keer. Voor de termijnbetaling worden administratiekosten in rekening gebracht. Voor betaling van de contributie in één keer, worden geen administratiekosten gerekend. Hieronder leggen we uit hoe de nieuwe methode precies werkt en waarom het bestuur voor de samenwerking met NIKKI heeft gekozen. meer »

325x gelezen

Vrouwenteam winnen hun eerste wedstrijd

23 augustus 11:30  vvBrabantia vrouwen 1 hebben afgelopen zondag hun eerste wedstrijd met 4 - 1 zeer verdienstelijk gewonnen van Geldrop vrouwen 2.

228x gelezen

A-selectie is weer met trainen begonnen.

4 augustus 14:15  Dinsdag 3 augustus is de A-selectie, heren1 en 2 weer begonnen aan hun training als voorbereiding op het komend seizoen. meer »

342x gelezen

In memoriam Theo van de Kerkhof

16 juli 10:00  Op 9 juli jongstleden is op 73-jarige leeftijd oud clublid Theo van de Kerkhof overleden. Theo was een telg uit een, wat men noemt, echt rood-blauw nest en opgegroeid op de Hastelweg en het was dus een uitgemaakte zaak dat hij bij Brabantia ging voetballen.meer »

473x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!