CV Brabantia

Dè minde nie Carnaval bij Brabantia!

Brabantia_Carnaval_fc_logo_2012-01.png

Door corona hebben de Carnavalsverenigingen cvBrabantia en de Kletsmeiers dit jaar geen activiteiten kunnen organiseren rond carnaval. Helaas komen hierdoor de Kindercarnaval en andere festiviteien te vervallen. Wij hopen op jullie begrip.

Toch gaan we er een gezellige Carnaval van maken en dat moet lukken in een prachtige versierd sportcafé met lekkere gezellige muziek. Iedereen is van harte welkom.
Carnavalsvereniging Brabantia is gedurende Carnaval alle dagen aanwezig.

Openingstijden:

• Vrijdag 25 februari van 19:00 tot 01:00 uur
  • Zaterdag 26 februari van 13:00 tot 21:00 uur
  • Zondag 27 februari van 13:00 tot 21:00 uur
  • Maandag 28 februari van 13:00 tot 21:00 uur

ALAAF

Meer informatie: www.cvbrabantia.nl en www.kletsmeiers.nl

vvBrabantia is niet alleen voetballen, maar 5 dagen per jaar (en de Tonpratersavond niet vergeten) is het sportcafé van vvBrabantia de thuishaven van twee Carnavalsverenigingen voor het feest der feesten in het zuiden.

Uiteraard is er CV (CarnavalsVereniging) Brabantia, al meer dan 33 jaar jong en actief binnen de vereniging. Meer informatie: www.cvbrabantia.nl
Sinds 2016 hebben ook de Kletsmeiers onderdak gevonden bij Brabantia. Meer informatie: www.kletsmeiers.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!