CV Brabantia

Carnavalsfeest 2021 gaat helaas niet door.Brabantia_Carnaval_fc_logo_2012-01.png

Na eindeloos veel persconferenties uit Den Haag hebben wij het onvermijdelijke besluit moeten nemen om het carnavalsfeest van 2021 niet door te laten gaan. Een feestje in het sportcafé en de sporthal zit er dit jaar helaas niet in. Ook wij willen dat we allemaal veilig en gezond blijven, dus slaan we een jaartje over.

In 2022, wanneer corona hopelijk achter de rug is, mogen wij ons 100-jarig bestaan vieren en we hopen dat we hier samen met jullie een bijzonder jaar van gaan maken. Hebben we in ieder geval iets om naar uit te kijken!

Brabantia is niet alleen voetballen, maar 5 dagen per jaar (en de Tonpratersavond niet vergeten) is de kantine van Brabantia de thuishaven van twee Carnavalsverenigingen voor het feest der feesten in het zuiden.

Uiteraard is er CV (CarnavalsVereniging) Brabantia, al meer dan 33 jaar jong en actief binnen de vereniging. Meer informatie: www.cvbrabantia.nl
Sinds 2016 hebben ook de Kletsmeiers onderdak gevonden bij Brabantia. Meer informatie: www.kletsmeiers.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!