Scheidsrechters

Bericht zaterdag 7 april 2018

In het voorjaar van 2018 is er door Brabantia het idee opgepakt om het beleid rondom de scheidsrechters verder te verduidelijken. Doel hiervan is om voor zowel de vereniging als de scheidsrechters duidelijker te maken waar ze aan toe zijn en hoe vereniging en scheidsrechters elkaar kunnen helpen in het behalen van hun eigen doelen. Hierbij hebben wij de hulp ingeschakeld van de KNVB en andere voetbalverenigingen die op dit gebied al verder zijn.

Enkele onderdelen die terug zullen komen in het arbitragebeleidsplan dat we verwachten voor het nieuwe seizoen 2018/2019:
- hoe staan we er nu voor en welke afspraken liggen er nu al informeel vast?
- wie verzorgt de aanstellingen en coördineert aan- en afmeldingen van scheidsrechters?
- hoe kunnen we jongeren en ook volwassenen interesseren in het vak van scheidsrechter?
- op welke manier beoordelen en begeleiden we de scheidsrechters, om ze te kunnen blijven uitdagen en behouden voor de vereniging?
- welke doelen stellen wij voor het seizoen 2018/2019 op het gebied van arbitrage, en dan afzonderlijk voor spelbegeleiders, jeugdscheidsrechters en seniorenscheidsrechters?

Mocht jij deel willen uitmaken van de nieuw te vormen scheidsrechterscommissie, meld je dan bij Pieter van de Laar of John van Dorst via jeugd@vvbrabantia.nl

Spelregel wijzigingen 2019-2020

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!