Inschrijving en kosten

Op welke manier kan ik lid worden van de vereniging?

Alle aanvragen tot inschrijvingen gaan via het digitale formulier wat te vinden is op https://www.vvbrabantia.nl/701/aanmelden-nieuw-lid/ - zorg er voor dat je alle informatie invult zodat we op een goede manier kunnen beoordelen of we je kunnen plaatsen als lid of niet en dus op de wachtlijst wordt geplaatst. Heb je nog een achterstand bij je oude vereniging dan moet dit eerst opgelost worden voordat je bij Brabantia kunt gaan voetballen.

De aanvragen tot inschrijving worden beoordeeld door het ledensecretariaat en deze neemt contact op met de inschrijver. In overleg binnen de vereniging wordt bekeken of de speler/spelster geplaatst kan worden of komt hij/zij op de wachtlijst te staan? Dit is afhankelijk van de categorie waarin de speler gezien de geboortedatum komt te spelen, of zijn/haar ouders iets voor de vereniging kunnen betekenen en of hij/zij gezien de KNVB-reglementen mag overstappen. De speler krijgt hier persoonlijk bericht van per e-mail.

Wanneer een speler geplaatst kan worden dan gaan wij uit van de gegevens die zijn opgegeven in het digitale formulier. Deze zijn waarschijnlijk voldoende om een speler aan te melden bij Brabantia of over te schrijven naar Brabantia, wanneer er iets ontbreekt fo niet duidelijk is dan wordt dit opgevraagd of nagevraagd. Wanneer dit allemaal in orde is dan zal er per e-mail of telefoon een afspraak gemaakt worden waar de speler zich voor het eerst kan melden, voor een eerste kennismaking of om voor de eerste keer mee te trainen of mee te spelen. Zodra dit allemaal rond is, is het nieuwe lid gerechtigd om uit te komen in officiële, door de KNVB georganiseerde wedstrijden.

Ben je binnen vijf jaar vóór aanmelding bij vvBrabantia lid geweest van een andere voetbalvereniging, dan moet er overschrijving aangevraagd worden. Akkoord voor overschrijving door de oude vereniging gebeurt digitaal.

Wat kost dat?
Allereerst natuurlijk de contributie die Brabantia van haar leden int. De hoogte van de contributies voor het seizoen 2020/2021 (per geheel seizoen):
  • Senioren heren en dames veld € 211,--
  • Senioren oproepkrachten  € 76,-- (zie voor toepassing van deze regeling het contributiereglement)
  • JO18-19 € 196,--
  • JO16-17 € 190,--
  • JO14-15 € 182,--
  • JO8 t/m JO13 € 166,--
  • JO6-7 (mini's) € 98,--
  • Senioren heren en dames zaal per team € 1.250,--
  • Veteranen € 79,--
  • Donateurs en rustende leden € 42,--
  • Functionarissen (leiders, trainers etc.) die niet voetballen € 0,--
Inschrijfgeld € 15,--

Klik hier voor het contributiereglement van vvBrabantia

Naast het lidmaatschap van de KNVB, wat recht geeft op deelname aan door de KNVB georganiseerde wedstrijden en hiermee verzekering door de KNVB voor ongevallen tijdens wedstrijden en trainingen, krijgt u diverse zaken speciaal voor leden van Brabantia. Met uw lidmaatschapskaart van vvBrabantia krijgt u gratis toegang tot alle wedstrijden van het eerste elftal van de heren op het veld.

Naast deze algemene zaken worden er binnen vvBrabantia diverse activiteiten georganiseerd waar u als lid aan mee kunt doen, zoals het Opa Stoker Zaalvoetbaltoernooi. Wanneer deelname hieraan geld kost dan is het meestal zo dat de grootste kosten voor de rekening van vvBrabantia zijn genomen. Indien u na het lezen hiervan nog vragen over het een en ander hebt kunt u altijd contact opnemen met een van onze bestuursleden of een e-mail sturen naar info@vvbrabantia.nl

Wij wensen u veel succes en plezier bij vvBrabantia!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!